Plaatsen van centrale verwarming regio Wielsbeke, Waregem & Brugge

Installatie en herstelling van centrale verwarming omgeving Tielt, Brugge en Waregem

Coussens Joost uit Wielsbeke (Tielt, Waregem), West-Vlaanderen, biedt een totaalpakket aan voor de installatie van uw centrale verwarming, van boiler tot verwarmingselement. Voor onze installaties maken wij uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogstaande merken. Wij kunnen uw centrale verwarming zowel in nieuw- als ruwbouw installeren. Onze specialisatie ligt bij gasboilers, mazoutboilers en vloerverwarming.

 

BIj vloerverwarming wordt warmte afgegeven door leidingen, waarin warm water circuleert, die in uw vloer verwerkt worden. Vloerverwarming is zeer efficiënt aangezien de volledige ruimte gelijkmatig wordt verwarmd, wat voor een zeer aangenaam gevoel zorgt. Doordat de verwarmingsinstallatie onder uw vloer ligt, heeft u ook geen nood aan radiatoren. U spaart dus praktische ruimte uit die u voor andere zaken kunt gebruiken zoals het plaatsen van een kast en dergelijke. 

 

Onze merken:

Branders: Viessmann, Remeha en Junkers

Radiatoren: Radson, Henrad, Acova en Vasco
Vloerverwarming: Rehao en Begetube

 

Wij staan natuurlijk ook tot uw dienst in geval van een plotse panne. 

Daarnaast helpen wij u ook met het onderhoud van uw centrale verwarming, het plaatsen van zonnepanelen en luchtverwarming. 

 

Op zoek naar een professional voor de installatie of herstelling van uw centrale verwarming? Neem contact op met Joost Coussens uit Wielsbeke! Wij zijn actief in de omgeving van Waregem, Wielsbeke en Brugge in West-Vlaanderen. 

 
 

Installatie van centrale verwarming & boiler in de regio Wielsbeke, Waregem & Brugge

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Radiatoren
Vasco Heating Concepts radiatoren
Remeha branders
Radson radiators
Junkers branders
Henrad radiatoren