Zonnepanelen en zonneboilers in Wielsbeke, Waregem & Brugge

Plaatsen van zonnepanelen en zonneboilers regio Waregem, Wielsbeke & Brugge

Hebt u al eens overwogen om een zonneboiler of zonnepanelen te laten installeren? Dan zit u bij Coussens Joost uit Wielsbeke (Tielt, Waregem), West-Vlaanderen, goed! Niet alleen haalt u de investering er snel weer uit, u kan ook allerlei subsidies krijgen  van de overheid. Zelfs in een klimaat als het onze kan u met een zonneboiler meer dan de helft van uw totale waterverbruik verwarmen.

 

Een collector ter grootte van 3m² stuurt de zonne-energie naar een opslagvat dat uitgerust is met een naverwarmingssysteem. Wij adviseren u graag over de verschillende opties en plaatsen uw collectoren en boiler op een deskundige manier. De integratie van een zonneboiler in uw woning vergt niet veel breekwerk.

 

Voor het meeste rendement te halen is het interessant om een zonneboiler in combinatie met zonnepanelen te installeren. De zonnepanelen wekken dan elektriciteit op die u kunt gebruiken, terwijl de zonneboiler wordt gebruikt voor de verwarming en het verwarmen van sanitair water. 

 

Ook voor warme lucht verwarming  en vloerverwarming kunt u bij ons terecht. Interesse? Contacteer ons dan vrijblijvend! Wij zijn werkzaam in heel West-Vlaanderen, van Waregem tot Wielsbeke en Brugge!

 
 

Installatie van zonneboilers & zonnepanelen in West-Vlaanderen

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Zonneboiler